2009. július 7., kedd

Mester Choa Kok Shui


"Choa Kok Sui Mester
Ő a huszonegyedik század energetikai nemzedékének egyik legismertebb alakja.
Világszerte úgy nevezik “Master of Energy”, az “Energia Mestere”.A “prána gyógyítás” módszerét a Fülöp-szigeteki természetgyógyász Choa Kok Sui mester világszerte eredményesen alkalmazta és tanította. Ez a természetes gyógymód az életenergia törvények ismeretén és alkalmazásán alapul.Choa Kok Sui Mester kémiát tanult, vegyészmérnöki diplomát szerzett és később sikeres üzletember lett. Már nagyon fiatalon érdeklõdött az ezoterikus tanulmányok iránt.
Több mint húsz éven át – orvosok és tisztánlátók segítségével – tanulmányozta és kísérletezte ki a leghatékonyabb kezelési technikákat, melynek eredménye a “prána gyógyítás”.Choa Kok Sui Mester világos és szisztematikusan felépített rendszert és hatásos módszert adott minden érdeklődő számára.
Világszerte ezreknek tanította meg, hogyan kezeljék magukat, másokat és környezetüket igazán hatékonyan.A Mester által megtervezett – és szerzői jogvédelem alatt álló – “prána gyógyítás” tanfolyamok a világ 5 kontinensén, számtalan országban elérhetők. Ezek a kurzusok nem csak az egészséget és gyógyulást , hanem spirituális fejlődést, sikeres életvitelt, céljaink megvalósulását is szolgálják. Megtanítja, hogyan lehetünk aktív részesei a Földre, és minden élőlényre ható pozitív változásoknak.
Sokak életét változtatta meg a “prána gyógyítás”, mivel a technikák egyszerűek, könnyen elsajátíthatók, megérthetők, a hatásuk rendkívül erőteljes és ezzel óriási pozitív változás érhető el az életünkben.
Choa Kok Sui mester könyvei már több mint 30 nyelvre fordítva olvashatók.
A MESTER magyar nyelven megjelent művei:
• A csodálatos prána gyógyítás /új kiadás folyamatban, szeptembertől megvásárolható!/• Felsőfokú prána gyógyítás• Prána-Pszichoterápia• A kristályokkal való prána-gyógyítás ősi művészete• Meditációs gyakorlatok a lélek feltárására• Telepatikus önvédelem
A MESTER angol nyelvű könyvei:
• Achieving Ones with The Higher Soul – Meditation• The Existence of God is Self Evident • The Origin of Modern Pranic Healing and Arhatic Yoga • Universal and Kabbalistic Meditations on the Lord’s Prayer – Call for Availability • The Spiritual Essence of Man • OM Mani Padme Hum • SuperBrain Yoga• Meditation’s for Soul Realization • Achieve the Impossible Call for Availability • Creative Transformation • Compassionate Objectivity • Experiencing Being • Inspired Action • Beyond the Mind • Possible Miracles • PranaWorld Magazine 1-2-3"




Fénnyel teli napokat kívánunk Neked!
Vitányi Dóra +36205528884
Holczreiter Sándor +36205056468
Energetikai megoldások segítenek Neked is, hogy sikeres, boldog, és egészséges életet élj!

Mi a Pránagyógyitás?


Mi a Pránagyógyitás?
Fénnyel teli napokat kívánok Neked!
"A prána életerõ, amely áthatja az univerzumot. Nélküle nem lenne sem élet, sem egészség. Öntudatlanul vesszük magunkhoz, de bárki képes vele gyógyítani is, aki és megtanulja, hogyan adja át másoknak. A keleti nyelvek különbözőképpen nevezik azt az energiát, amely szüntelenül kering bennünk és körülöttünk, és amely nemcsak testünket, de az egész világegyetemet átjárja. A kínaiak csinek, a japánok kínek, a hinduk pedig pránának hívják ezt a mindent átható kozmikus energiát. A prána tehát maga az életerő, ami életben tart minket. Folyamatosan és öntudatlanul vesszük magunkhoz a levegő, a napfény és a föld energiájának befogadásával és átalakításával. Láthatatlan energiaközpontjainkon, a csakráinkon keresztül jut testünkbe, majd olyan finom rezgésekké alakítjuk át, ami fizikai és energiatestünk helyes működéséhez szükséges. A szervezetünkbe vitt prána a testet behálózó, szabad szemmel ugyancsak nem látható energiavezetékeken, a nadikon keresztül áramlik, amelyek az idegeknél és ereknél sokkal sűrűbben szövik át testünk minden pontját. Az ősi tibeti szövegek szerint 350 000 nadi biztosítja, hogy az éltető energia minden sejtünkhöz eljusson.
Pránagyógyítás – az energia tudatos irányítása Ha testi, lelki és szellemi szinten kiegyensúlyozottan élünk, akkor a prána a nadikon keresztül akadálytalanul áramlik. Ha azonban bármelyik szinten problémánk van, a nadik beszűkülnek vagy elzáródnak, és szervezetünkbe nem jut elég prána. Energetikai blokkok jönnek létre, amelyek a kiváltó ok tartós fennállása esetén idővel betegséghez vezetnek. Ezek a blokkok gátolják az energia szabad áramlását, így bizonyos szervekben energiahiány, míg máshol energiatöbblet alakul ki. Mint minden energetikai kezelés, a pránagyógyítás vagy „pránanadi” is az egyensúly helyreállítására törekszik az energia tudatos és hatékony irányításán keresztül. A prána tehát gyógyítás céljából másoknak átadható, szabad áramlásának biztosításával pedig elérhető, hogy az éltető erő a beteg testének összes sejtjéhez újra eljusson, és ezzel szervezetének öngyógyító folyamatai felgyorsulhassanak. A prána holisztikus módszer, így az egész szervezet energiaharmonizációja elérhető vele. Már a konkrét betegségtünetek megjelenése előtt hatékonyan kezelhető a kialakult energetikai zavar, bármi okozta is azt. Mindez azt jelenti, hogy a prána tudatos átadása nemcsak gyógyításra, hanem megelőzésre, az egészség fenntartására is alkalmas. Technikáit néhány alkalom alatt bárki elsajátíthatja, aki átlagos intelligenciaszinttel és koncentrációs képességgel rendelkezik. A pránagyógyítást nem lehet könyvből megtanulni.
Ezek a finom energiák a szeretetből táplálkoznak, annak tiszta ereje élteti és működteti őket, mint ahogy energiával gyógyítani is csak teljes odaadással, önzetlenséggel és szeretettel lehet. A megtisztulás a tanítványt testi, lelki és szellemi síkon adott állapotához képest egy magasabb rezgésszintre emeli, ami nagy lépés a teljességhez vezet. A tanítvány pedig átérzi ennek felelősségét, él a kapott lehetőséggel, és türelemmel végigjárja a neki szánt utat. Egyre tudatosabban él, és megismeri önmagát, hogy másokon segíthessen. Tapasztalatokat gyűjt, érzékel, rendszerez és következtet, miközben egyre bölcsebbé, figyelmesebbé, elfogadóbbá és pozitívabbá válik. A pránagyógyítás tehát nem pusztán technikák elsajátítását jelenti, hanem egyben a prána alapelvének megértését, befogadását és a tudatos fejlődés vállalását is. Ehhez idő és gyakorlás kell – kinek több, kinek kevesebb attól függően, hogy éppen hol tart szellemi útján. Szelíd gyógymód – lépésről lépésre Choa Kok Sui mester
A Fülöp-szigeten élö, kínai származású Choa Kok Sui több mint 20 éve foglalkozik az öngyógyulás energétikai támogatásának jelenségeivel. Ö mérnök, üzletember és a maníliai "Institute for inner studies" megalapítója. Egyre több orvosok számítanak a személyes tanítványai közé, osztrákok is. Munkáját mütét után, ápolásra és megelözésre klinikákon világszerte beiktatják. Egyes könyveit 24 nyelvre lefordították. Mindegyik, az alapvetö tudás mellett, sok részletes energétikai használati utasítást ad a különbözö egeszségügyi problémákhoz és annak aktív megelözéséhez. Sok különbözö területröl összehozott régi tudás behozódott ebbe a szisztémába. Az eredmény egy legnagyobb célpontosságú rendszer, a 3. ezred müvészete, ami az embereket egy óriásan meggyorsított öngyógyuláshoz vezeti. Tapasztalatlanok és laikusok részére is egyszerü az elsajátítása és az alkalmazása.
A mester és a nagy mester egy általános, szokásos és elfogadott kifejezés a hagyományos keleti kultúrában, amit sok innen származó praktikában és szisztémában használnak (yoga, küzdösportok.....stb). Ìgy nevezik azokat, akik egy rendkívüli magas kiképzési és teljesítményi szinvonalra jutottak. Ez egy világi rang, semmi vallási, politikai vagy más jelentösége a prána gyógyítás összefüggésén és Choa Kok Sui tanításán kivül nincs. (Idézet: "Prána-öngyógyulás" Steven Co & Dr. Eric robins, Lotos könyvkiadó) Website of Institute for Inner Studies A prána gyógyító hatása A prána minden életfolyamatunkat pozitívan befolyásolja. Fizikai szinten elősegíti a beteg gyógyulását, gyorsítja a regenerációt, javítja az anyagcserét és enyhíti a fájdalmat. A lélek szintjén segít a félelem, a harag, a depresszió, a kétely, az aggodalom, a kimerültség és egyéb problémák leküzdésében. Hatására könnyebben vesszük a fizikai nehézségeket és a lelki megterhelést, erősebbé és kreatívabbá válunk. Segít továbbá az önismeretben, személyiségünk fejlődésében és a másokhoz való viszonyulásunk javulásában.
Alaptechnikák
1. PÁSZTÁZÁS
A pásztázás a teljes energiarendszer ( az aura rétegeinek, a csakrák , és belső szervek ) kézzel történő érzékelését, vagy „kitapintását” jelenti, a fizikai test érintése nélkül.
A pásztázási technika segítségével felismerhető az energiatest egyes részein tapasztalható energia felgyülemlés, vagy hiány.
2. TISZTÍTÁS
A tisztítás technikája lehetőséget biztosít az energiatestben lévő szennyezett, elhasznált energia eltávolítására.A tisztítás végezhető az:
energiatest egészén, (általános seprés vagy aura tisztítás)
helyileg (csakrákon, szerveken, fájdalmas – beteg területeken).
A szennyezett energia eltávolítása legalább annyira fontos, mint az energetizálás, mivel nagyban elősegíti a gyógyulás folyamatát.Sok kisebb betegségnél csupán a tisztítással komoly állapot javulás érhető el!
A tisztítás elmaradása, vagy helytelen alkalmazása rontja a gyógyulás esélyeit, fokozhatja a fájdalmat, és egyéb tüneteket, és nemkívánatos reakciókat idézhet elő.
3. ENERGETIZÁLÁS
Energetizálás során éltető energiát juttatunk a pácienshez és ezzel még jobban felgyorsítható az öngyógyulás folyamata.Az energia átadása irányulhat az energiaközpontokra (csakrákra), mely esetben az energia láthatatlan csatornákon (meridiánokon) keresztül áramlik szét, vagy irányulhat konkrét szervre, testrészre is.
Az energetizálás speciális módon (szintén a test érintése nélkül) történik, mellyel kiküszöbölhető a kezelő személy kimerülése, és a beteg energiáktól való „megfertőződése”. Ez a módszer lehetővé teszi, hogy minimális idő alatt (akár néhány másodperc alatt) jelentős mennyiségű, öngyógyulást segítő prána áramolhasson át a páciens energiatestébe.
Az energiatest
Az emberi test alapvetően két részből áll: a látható fizikai testből, és az azt körülvevő láthatatlan energiatestből. Ezt a fénylő energiatestet aurának, vagy étertestnek is nevezik.
A prána energia ezen az energiatesten keresztül – elsősorban az energia központok (csakrák) segítségével – szívódik fel, és az energiacsatornákon (meridiánokon) keresztül oszlik szét az egész energia- és fizikai testben.
Amikor zavarok keletkeznek a fizikai testben, az jól érzékelhető az energiatestben is.
A “prána gyógyítás” finom technikái segítségével egyaránt gyors hatást lehet gyakorolni az energia-, és a fizikai testre. "
forrás:http://pranagyogyitas.hu
Fénnyel teli napokat kívánunk Neked!
Vitányi Dóra +36205528884
Holczreiter Sándor +36205056468
Energetikai megoldások segítenek Neked is, hogy sikeres, boldog, és egészséges életet élj!